VIRIDIS

RUE HENRI EVENEPOEL STRAAT 102
1030 Schaarbeek

Vraag snel naar onze LANCERINGSCONDITIES of een INFOSESSIE!

Aan het kruispunt van St-Lambrechts-Woluwe en Evere, op wandelafstand van het Meiserplein treft u het project VIRIDIS. Dit project omvat luxueuze appartementen met 1,2,3 en 4 slaapkamers (50m²-150m²) met ruime zuidgerichte terrassen die uitkijken op het bosrijke park van de VRT. Luxe, ruimte en innovatie zijn de 3 kernwoorden van dit project.

BringMe Boxen, USB-charge ports, zonnepanelen, spots, vloerverwarming, keukens met SIEMENS toestellen… slechts een paar zaken die u zal aantreffen in uw perfect afgewerkt appartement rond Viridis square. Onderin treft u een zeer ruime kelder aan met ruime fietsenbergingen, bergingen, staanplaatsen en garageboxen. Voor zij die over een elektrische wagen beschikken, kunnen er ook privatieve laadpalen geplaatst worden.

Het project bevindt zich in de nabijheid van instituten zoals de Europese Commissie en NAVO. Winkels, parken, recreatiegelegenheden, sportfaciliteiten en binnenkort zelfs een gloednieuwe school en kinderopvang zijn eveneens op wandelafstand. Dit maakt van deze ligging een top investering in een bruisende en internationale buurt.

Oplevering BLOK E voorzien midden 2022! De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 12,5% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% op de constructiewaarde. Wenst u meer info of een werfbezoek op één van onze meer afgewerkte werven, aarzel dan niet om een afspraak te maken. Wij gaan met u van A-Z door de plannen, de afwerking en het financiële plaatje.