RESIDENTIE LIEKENDAEL

SINT-STEFAANSSTRAAT 3
1932 Sint-Stevens-Woluwe

De werken zijn reeds begonnen! Deze 10 appartementen zijn uitstekend gelegen op een steenworp van de grootstad Brussel met in de nabijheid winkels (150m), apotheek (80m), horeca (100m) en sportgelegenheden. Voorts kan u genieten van groene bakens zoals het ‘Zoniënwoud’ en ‘Park Liekendael’. Het woon-werkverkeer is hier een absolute topper door de aanwezigheid van grote internationale bedrijven zoals PWC, DELOITTE en HP.

De zuidwestelijk georiënteerde residentie biedt een moderne en strakke architectuur en is verder voorzien van al het hedendaagse wooncomfort zoals luxueus afgewerkte keukens, aluminium ramen, keramische betegelingen en modern sanitair. Uw droomappartement wordt afgewerkt volgens uw persoonlijke smaak. Zo zal u budgetten ter uwer beschikking kijgen waarmee u uw afwerking kan gaan uitkiezen. U kan hier kiezen tussen gelijkvloersappartementen met tuin of appartementen op de eerste verdieping die uiteraard toegankelijk zijn met de lift. Tevens zijn er 15 ondergrondse staanplaatsen en 10 bergingen optioneel aan te kopen. Dit nieuwbouwproject is evenzeer volgens de laatste normen akoestisch en thermisch geïsoleerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat men kan genieten van een hoog gebruiksgemak maar ook van een kostenbesparing op gebied van energie.

Mocht u op zoek zijn naar een stabiele investering, dan kunnen wij stellen dat de aanwezigheid van vele internationale, hooggeschoolde werkkrachten in deze gewilde regio u een mooi rendement zal bezorgen. De grond- en constructiewaarden worden gesplitst zodat u slechts 10% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% op de constructiewaarde.