NEST WONINGEN

BORGHTSTRAAT 51
1800 Vilvoorde

RESIDENTIE NEST

Veluxen op zolder inbegrepen in de prijs!

Een zuidelijk georiënteerde private verkaveling (in een binnengebied) met 4 energiezuinige woningen en 10 luxe-appartementen op een steenworp van Grimbergen en Vilvoorde, dat is wat Residentie NEST u biedt. Uw droomwoning wordt volledig afgewerkt volgens uw smaak met onder meer een keuken met SIEMENS toestellen (oven, dampkap, kookplaat, vaatwas), keramische betegelingen (bepaalde tegels van 60*60cm zijn mogelijk binnen het budget), een mooi terras (3m diep op de breedte van de woning), individuele verwarming door middel van een kwaliteitshoogrendementsketel van JUNKERS, ruime elektriciteitsvoorzieningen (stopcontacten, internet, kabel etc..) en modern sanitair met onder andere 2 hangwc’s. Veiligheid, gebruiksgemak en comfort staan centraal in deze residentie die wordt opgetrokken in bouwmaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Dit nieuwbouwproject is eveneens volgens de laatste normen akoestisch en thermisch geïsoleerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat men kan genieten van een hoog gebruiksgemak maar ook van een kostenbesparing op gebied van energie. De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 10% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% op de constructiewaarde.

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf dat zich de laatste 20j heeft gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten van zowel woningen als appartementen. Onze ongetwijfelde troef is het feit dat wij kleinschalige projecten bouwen om zo onze persoonlijke aanpak te kunnen garanderen. Met reeds 300 gebouwde woningen en appartementen zijn wij zeker niet aan ons proefstuk toe. Wilt u een van onze werven bezoeken om de afwerking te beoordelen, aarzel dan niet om contact te nemen.

Hoe werkt het?

Na aankoop gaat u bij onze leveranciers al uw keuzes maken met de budgetten die wij voor u voorzien. Al deze budgetten zitten reeds inbegrepen in de prijs. Nadat u gekozen heeft gaan wij aan de slag om alles naar uw wens af te werken om u tot slot uw droomwoning, sleutel-op-de-deur te kunnen afwerken.

Financieel?

Wij werken altijd onder de WET BREYNE, dit betekent dat uw woning of appartement in schijven betaald wordt en wij een voltooiingswaarborg stellen. Zo bent u 100% zeker van uw investering.