MELSBROEK

STEENWAGENSTRAAT
1820 Melsbroek

MELSBROEK: RESIDENCE THE GREEN

Het gebouw werd reeds opgeleverd! Rustig wonen met een zeer goede ligging, dat is de belofte dat dit gloednieuwe project van THE STONES vastgoedontwikkeling U doet. Met haar ligging te Melsbroek, vlak aan de golfclub en een vlotte bereikbaarheid van de uitvalswegen richting Brussel, Leuven en Mechelen biedt zij de ideale woonoplossing voor eenieder die rustig wonen wil combineren met een goede bereikbaarheid.

Deze appartementen worden zoals wij intussen gewoon zijn met zeer grote zorg afgewerkt in kwaliteitsvolle materialen, volgens de keuze van de klant die hiertoe budgetten ter zijne beschikking krijgt. U kan hier kiezen uit gelijkvloers- of duplexappartementen van appartementen. Het gebouw zelf bestaat uit 9 appartementen (van 70m2 tot 135m2)met ruime terrassen en een ondergrondse kelder met privatieve staanplaatsen en kelders

Mocht wonen niet het doel van Uw zoektocht zijn, dan vormen deze appartementen een uitstekende investeringsopportuniteit met een mooi rendement. De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat U slechts 10% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% op de constructiewaarde. Wij kunnen U op eenvoudig verzoek een simulatie maken.